Leeftijd controle

Deze webshop vereist dat u 18 jaar of ouder bent

Sorry, u mag deze webshop niet gebruiken.

Tel: 040 290 83 89

Wijnpromo.nl

Franse topper!

Een prachtig kistje gevuld met 2 Franse toppers: De rode Moreau & Fils Merlot-Cabernet Sauvignon en de witte Moreau & Fils Chardonnay!
De rode wijn: Een wijn van de merlot en cabernet sauvignon druif met warme, pruimachtige aroma's en hints van rood bosfruit. Zacht kruidig van smaak, boordevol sappig fruit en zachte tannines.
De witte wijn: Een wijn van de chardonnay druif met een open karakter en aroma's van citrus en grapefruit. De mooie ‘vettige’ structuur is goed in balans met de zuren van de wijn.

Levertijd: Direct leverbaar

€ 20,00
per kistje (2 flessen)

Gratis verzending vanaf € 60,-*

Wijnkennis van Dennis

Per 6 flessen (doos) bestellen

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis


Stel zelf jouw doos wijn samen

Wijn blog

Details

Een prachtig kistje gevuld met 2 Franse toppers: De rode Moreau & Fils Merlot-Cabernet Sauvignon en de witte Moreau & Fils Chardonnay! De rode wijn: Een wijn van de merlot en cabernet sauvignon druif met warme, pruimachtige aroma's en hints van rood bosfruit. Zacht kruidig van smaak, boordevol sappig fruit en zachte tannines. De witte wijn: Een wijn van de chardonnay druif met een open karakter en aroma's van citrus en grapefruit. De mooie ‘vettige’ structuur is goed in balans met de zuren van de wijn. Simpelweg een echte top combinatie! Het huis J. Moreau & Fils, gesitueerd in het hart van de Chablis, maakt gebruik van de meest moderne technologie op wijngebied. Naast een grote faam met Chablis, heeft men naam gemaakt met excellente schenk- en tafelwijnen. J. Moreau & Fils staat voor constante, hoge kwaliteit en een traditionele frisse en fruitige stijl. Zeer veel aandacht is besteed aan de etiketten van de flessen, waardoor deze wijn ook een sieraad op tafel is.

Extra informatie

Merk J. Moreau & Fils
Land van herkomst Frankrijk
Regio Pays d'Oc
Volume 75 cl
Aantal flessen 2
Druivenras(sen) Rood: Merlot, Cabernet Sauvignon; Wit: Chardonnay
Serveertemperatuur 16-18 °C.
Serveertips Geschikt als huis- of schenkwijn en als maaltijd begeleider