Leeftijd controle

Deze webshop vereist dat u 18 jaar of ouder bent

Sorry, u mag deze webshop niet gebruiken.

Tel: 040 290 83 89

Wijnpromo.nl

Amanecer Viura

Klimaat/Terroir
Een klimaat met hete zomers en koude winters. Het terroir kent kalkrijke
zand- en leemgrond vol met kiezels.
Vinificatie
De druiven behouden hun frisse aroma’s doordat de druiven ’s nachts
worden geoogst en daarna direct op lage temperatuur worden vergist op
RVS-tanks.
Geur & Smaak
Heerlijk toegankelijke wijn met frisse citrus (limoen) en verleidelijke
aroma’s van zoete perzik.
Weetje
Amanecer is het Spaanse woord voor zonsopkomst.

Levertijd: Direct leverbaar

Normale prijs: € 40,00

Onze prijs € 30,00

per doos (6 flessen)

Gratis verzending vanaf € 60,-*

Wijnkennis van Dennis

Per 6 flessen (doos) bestellen

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis


Stel zelf jouw doos wijn samen

Wijn blog

Details

Hammeken Cellars is het wijnbedrijf van de Deense Nicholas Hammeken en de eveneens Deense broers David en Jonas Tofterup. Nicholas richtte het bedrijf op uit liefde voor Spaanse wijn en zette op die manier zowel zijn ervaring als keldermeester en zijn zakelijke talent in. Ook de gebroeders Tofterup, geboren en getogen in Kopenhagen, wisten al snel dat hun grote droom het maken van hun eigen wijn was. De beide broers leerden het vak van wijn maken over de hele wereld. Zo werkte David in verschillende wijnbedrijven in Spanje, Frankrijk, Chili en Californië. Jonas deed zijn expertise al eerder op eerder in diverse wijngebieden in Duitsland en in Stellenbosch, Zuid-Afrika. Hammeken Cellars gelooft in de kracht van het pure fruit. Alleen de allerbeste druiven komen in de wijn terecht en de opbrengsten per hectare worden bewust laag gehouden, zodat het fruit in al zijn intensiteit in de wijnen terug te proeven is.

Extra informatie

Merk Amanecer
Land van herkomst Spanje
Regio Castilla-La Mancha
Volume 75 cl
Wijnsoort Witte wijn
Aantal flessen 6
Druivenras(sen) Viura
Serveertemperatuur 6-8 °C.
Serveertips Uitstekend geschikt als aperitief en bij borrelhapjes, maar ook lekker in combinatie met gazpacho, witte asperges of gegrilde witte vissoorten.