Leeftijd controle

Deze webshop vereist dat u 18 jaar of ouder bent

Sorry, u mag deze webshop niet gebruiken.

Tel: 040 290 83 89

Wijnpromo.nl

Betaalmethoden

Betalen met iDeal

Wijnpromo biedt de mogelijkheid met iDEAL te betalen. Dat is betalen in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent; het verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde strenge beveiligingseisen van jouw bank. iDEAL is eigenlijk pinnen op internet.

Betalen met PayPal

Bij Wijnpromo kun je betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden.

Betalen met creditcard

Je betaalgevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. De betaling wordt pas afgeschreven wanneer een artikel is geleverd. Als je bestelling bestaat uit meerdere artikelen die op verschillende datums verzonden worden, dan wordt je creditcard belast per levering. Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

Betalen met Mr Cash

Mistercash wordt een steeds populairdere manier van betalen in België. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.  Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. Hiervoor zijn er zeer strenge veiligheid systemen die onmogelijk zijn te bereiken voor fraudeurs. De betalingen die u doet worden binnen enkele seconden verwerkt en ziet u onmiddellijk op uw online bankafschrift. Dit voorkomt dat u niet meer weet wat u heeft uitgegeven, u houdt continue overzicht over uw uitgaven.

 

Betalen bij afhalen

Neem je liever een kijkje in de slijterij van De Bottel en wil je contant betalen of met pin, dan is dat ook mogelijk. Je kunt je wijnkeuze online vast reserveren, zodat de producten altijd op voorraad zijn wanneer je een bezoekje brengt aan slijterij De Bottel. Laat je naast de wijnen ook eens verrassen door het ruime assortiment en de wijnkennis van Dennis.

 

Bedrijfsgegevens

Slijterij De Bottel

Tongelresestraat 402

5642NH Eindhoven

KvK-nummer: 17274253

BTW identificatienummer: NL850438858B01

IBAN: NL57 INGB 0004775953

BIC: INGBNL2A